• מתי

    12/06/2025

במסגרת קורס "קולינריה ויין" של ד"ר רונן שי, יצאו סטודנטים מהמחלקה לסיור לימודי במושב כנף שברמת הגולן. מטרת הסיור הייתה לחשוף את הסטודנטים להיבטים מעשיים של תיירות קולינרית אזורית ולחבר בין תיאוריה לפרקטיקה בשטח.
הסיור החל בביקור ב-Azizo – חוות הלבנדר, שם נחשפו הסטודנטים לשילוב הייחודי שבין חקלאות מקומית לתיירות. בהמשך הגיעו לדיר עזיז, בו למדו מקרוב על תהליך גידול העיזים וייצור גבינות ייחודיות במקום, כחלק מגישת farm to table.
הסיור נחתם בביקור ביקב טרה נובה, המתמחה בייצור יינות לבנים, רוזה ואדומים, וכן שמן זית איכותי, תוך דגש על קיימות, חדשנות ושמירה על מסורת אזורית.
הסיור היה הזדמנות משמעותית להעמיק בלמידה חווייתית בתחום התיירות הקולינרית, ולהכיר מקרוב יוזמות מקומיות המשלבות בין עולמות התיירות, החקלאות והקולינריה.

מתעניינים/ות בלימודים באקדמית כנרת?

מלאו את פרטיכם/ן ויועץ לימודים יחזור אליכם בהקדם!