סדנת אפייה לסטודנטים בקורס ניהול מזון ומשקאות עם רונן שי במלון רימונים טבריה. הסדנה התקיימה פעמיים בהפרש של שבוע – בשבוע הראשון סדנת בישול ובשבוע השני סדנת אפייה. כיף לראות את התוצרים של הכישרונות העולים בתחום האפייה במחלקה לניהול תיירות ומלונאות!
סדנת אפייה לסטודנטים בקורס ניהול מזון ומשקאות עם רונן שי במלון רימונים טבריה. הסדנה התקיימה פעמיים בהפרש של שבוע – בשבוע הראשון סדנת בישול ובשבוע השני סדנת אפייה. כיף לראות את התוצרים של הכישרונות העולים בתחום האפייה במחלקה לניהול תיירות ומלונאות!