סטודנטים יקרים !
בימים אלו מדינת ישראל נתונה במצב מלחמתי קשה במיוחד, הגובה מחיר יקר מאד בחייהם של מאות אזרחים ואנשי כוחות הביטחון – יהודים וערבים גם יחד.
על רקע כל המתרחש, נבהיר באופן הברור ביותר כי המכללה לא תסבול כל ביטוי של תמיכה או עידוד במעשי אלימות ורצח, או שמחה על הפגיעה בחיי אדם.
הדבר מנוגד לחוק, ידווח על ידינו למשטרה, ויגרור הרחקה אוטומטית ומיידית של הכותב מן הלימודים.
מקווים ומאמינים שלא נזדקק לכך, ומאחלים ימים שקטים ובשורות טובות לכולנו.

طلابي الأعزاء!
هذه الأيام تعيش دولة إسرائيل حالة حرب صعبة بشكل خاص، الأمر الذي يدفع ثمنًا باهظًا للغاية في حياة مئات المواطنين وأفراد قوات الأمن اليهود والعرب على حد سواء.
وعلى خلفية كل ما يحدث، فإننا نوضح أن الكلية لن تتسامح بالتعبير عن الدعم أو التشجيع لأعمال العنف والقتل، أو الفرح بما يلحق بحياة الإنسان من ضرر. عبر شبكات ووسائل التواصل الاجتماعي على كافة أنواعها لأن الامر يعد مخالف للقانون، وسنقوم بإبلاغ الشرطة عنه، وسيؤدي إلى طرد الطالب/ة تلقائيًا وفوريًا من الكلية.
نؤمن ونأمل بأننا لن نحتاج إلى ذلك، ونتمنى أيامًا هادئة وأخبارًا طيبة لنا جميعًا.

מתעניינים/ות בלימודים באקדמית כנרת?

מלאו את פרטיכם/ן ויועץ לימודים יחזור אליכם בהקדם!