בית ספר לפרסום מקאן ואלי וקמפוס כנרת - נוטעים שורשים גם בצפון הארץ

הודעה לתקשורת, 5 באוגוסט 2013

נוטעים שורשים גם בצפון הארץ

מקאן ואלי מקבוצת מקאן אריקסון מקים את "מקאן ואלי קמפוס כנרת", בית הספר לפרסום וניו מדיה של המחלקה לתקשורת במכללה האקדמית כנרת

מקאן ואלי מקבוצת מקאן אריקסון מקים את "מקאן ואלי קמפוס כנרת", בית ספר לפרסום וניו מדיה של המחלקה לתקשורת במכללה האקדמית כנרת. מטרת בית הספר לפרסום היא להכשיר אנשי פרסום לטובת השתלבות בתעשייה, באמצעות כלים מעשיים, שיעניקו לתלמידים אנשי הפרסום הבכירים ממשרד מקאן אריקסון, כגון אנשי תכנון אסטרטגי, אנשי קריאייטיב, אנשי דיגיטל וניו מדיה, בימאי פרסומות ועוד בעלי תפקידים בכירים המחזיקים ברקע מעשי עשיר בעולם הפרסום. מנכ"לית בית הספר לפרסום יוליה יבלונסקי מוסרת שבין המרצים ישתתפו בכירים כגון יוסי ארז, מנכ"ל מקאן דיגיטל הנכנס, אלדד ווינברגר מנכ"ל מקאן ואלי היוצא, איתי גלאון סמנכ"ל קריאייטיב, טל רביב סמנכ"ל קריאייטיב, רן פלד איש אסטרטגיה בכיר, סמנכ"לי האסטרטגיה אתי עבדי, שרון שלו לבצור ועמית פס, אמיר וויס מנכ"ל יוניברסל דיגיטל ואופיר כהן מנכ"ל יוניברסל סרצ'.

הלימודים בבית ספר לפרסום מקאן ואלי

הלימודים, בעלות של 8,000 ש"ח, יתקיימו במסלול שנתי המתפרש על פני שני סמסטרים, פעם בשבוע, בימי חמישי אחה"צ. לבית הספר לפרסום יתקבלו מועמדים המחזיקים בתואר אקדמי (בכל מסלול שהוא), או נמצאים בעיצומם של לימודים לתואר ראשון, וכן בעלי עסקים, המבקשים להגדיל את פוטנציאל ההצלחה של העסק ולקבל כלים חדשים לפרסום חכם ועדכני. בבית הספר לפרסום מקאן ואלי מתחייבים לספק עבודה לבוגרים המצטיינים. ב-15.8.2013 יתקיים יום פתוח במכללה.

בתחילת 2013 הוקם משרד מקאן ואלי במצפה רמון, המציע שירותי דיגיטל וניו מדיה לבעלי עסקים מכל רחבי הארץ. בין היתר, מספק המרכז שירותי ניהול דפי פייסבוק, קידום ממומן וקידום אורגני באינטרנט וברשתות החברתיות, שירותי מיתוג ועיצוב, בניית אתרים וכל שירות אחר שמציעה קבוצת מקאן אריקסון. בשנתיים הקרובות המשרד צפוי לקלוט עשרות עובדים, וצפוי לספק עד 2018 תעסוקה לכ-120 עובדים באופן ישיר וכ-120 עובדים באופן עקיף. במסגרת פעילותו, מעניק המשרד שכר זהה לתפקידים מקבילים במקאן אריקסון בתל אביב, השווה לשכר הממוצע המקובל בענף.

חנה רדו, משנה למנכ"ל מקאן אריקסון, ויו"ר מקאן ואלי: "המיקום לא נבחר רק בזכות הפסטורליות, אלא מתוך חזון זהה להקמת משרד מקאן ואלי במצפה רמון, ומטרתו להכשיר כוח עבודה איכותי לתעשיית הפרסום והניו מדיה. במקביל, הבחירה להקים את בית הספר לפרסום באזור הצפון, נובעת מהרצון לטפח את הכישרונות הרבים המתגוררים בו ולהעניק להם את מירב הכלים המעשיים העומדים לרשותנו על מנת להעצים ולטפח את יכולתם המקצועית. לצד קמפוס כנרת, אנו במקאן ואלי שואפים להקים מוקדי תעסוקה ולימודים נוספים במקומות נוספים ברחבי הארץ, אשר רחוקים גיאוגרפית מלב התעשייה שבתל אביב, במטרה לצמצם את הפערים המקצועיים והתעסוקתיים ביניהם.