תנו הרבה כבוד לטל דוד, סטודנטית מצטיינת במדעי ההתנהגות, שזכתה במלגת המר להמשך לימודי תואר שני מחקרי באוניברסיטאות ברחבי הארץ. תכנית המלגות ע"ש המר מיועדת לבוגרי מוסדות להשכלה גבוהה שאינם אוניברסיטאות העתידים ללמוד תואר שני מחקרי באחת מהאוניברסיטאות בארץ. מידי שנה זוכים בה רק 12 סטודנטים מכל רחבי הארץ הנבחרים באמצעות ועדה שממונה ע"י יו"ר ות"ת.

טל בלטה והצטיינה במהלך לימודיה בתואר הראשון בלימודי מדעי ההתנהגות והשתתפה בתוכנית המצטיינים המחלקתית. היא הפגינה כשורים אקדמיים מצוינים ומוטיבציה רבה ללמוד ולהתפתח, מאחלים לטל המון הצלחה בהמשך לימודיה.

טל דוד - זוכה במלגת המר

ברכות לתימור בדר, סטודנט לתואר ראשון בהנדסת חשמל, שזכה במלגת המר ללימודי תואר שני מחקרי באוניברסיטאות ברחבי הארץ. תכנית המלגות ע"ש המר מיועדת לבוגרי מוסדות להשכלה גבוהה שאינם אוניברסיטאות העתידים ללמוד תואר שני מחקרי באחת מהאוניברסיטאות בארץ. מידי שנה זוכים בה רק 12 סטודנטים מכל רחבי הארץ הנבחרים באמצעות ועדה שממונה ע"י יו"ר ות"ת.

תימור בלט בכיתתו במהלך כל התואר ואף זכה בתעודת הצטיינות דיקאן במשך 3 שנים רצופות. הוא בעל הישגים מרשימים ומוטיבציה גבוהה ללמוד ולהצטיין. תימור משקיע את זמנו גם בעזרה לסטודנטים אחרים המתקשים בלימודיהם. מאחלים לתימור המון הצלחה בהמשך לימודיו.

תימוק בדר - זוכה במלגת המר