• מתי

    03/12/2024

בקורס "מפגשים עם תעשיית התיירות" של ד"ר עוזי פרוינד-פיינשטיין התארח מר עופר גידסי, יזם ובעלים של יקב הר זמר במושב דישון. בהרצאה סיפר עופר על ההיסטוריה של יקב הבוטיק שהקים, על אופן העבודה עם לקוחות וגורמי ממשל, ועל האתגרים של תפעול וניהול יקב ושטחי גידול גפנים במרחק 900 מטר מגבול הצפון בעת מלחמה.
הידעתם? בעקבות גילוי זרעי גפנים מתקופת המקרא על-ידי חוקרים מהאקדמיה החל תהליך של גידול זני גפנים מקומיים ביקבי בוטיק בישראל ובכלל זה ביקב הר זמר.

עופר גידסי, מפגשים עם תעשיית התיירות מס' 5

עופר גידסי, מפגשים עם תעשיית התיירות

מתעניינים/ות בלימודים באקדמית כנרת?

מלאו את פרטיכם/ן ויועץ לימודים יחזור אליכם בהקדם!