• מתי

14/09/2022

כנס כנרת השישי לחוקרי צבא – חברה בישראל

The Sixth Kinneret Conference on Civil-Military Studies in Israel

"חברה, צבא וביטחון לאומי בישראל – אתגרים והזדמנויות בעידן של שינוי, מורכבות ואי-ודאות"

Society, Military and National Security in Israel – Challenges and Opportunities in an Age of Changes, Complexity and Uncertainty

אגודת חוקרי צבא-חברה בישראל מזמינה אתכם להירשם לכנס כנרת השישי למחקרי צבא-חברה בישראל שיתקיים במכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן בימים רביעי וחמישי 15-14 בספטמבר 2022

The Association of Civil-Military studies in Israel invites you to register for the sixth Kinneret Conference to be held at the Kinneret Academic College on Wednesday and Thursday, September 15-14, 2022.

אנא בצעו הרשמה בטופס להלן ובהמשך בצעו את תהליך התשלום עבור הכנס.

Please register in the form below and follow the payment process for ensuring your participation in the conference.

תאריך אחרון להרשמה 15/8/2022

Deadline for registration is 15/08/2022

הרשמה לכנס כנרת השישי לחוקרי צבא –חברה בישראל

Registration for the Sixth Kinneret Conference

כללי השתתפות

כל המשתתפים בכנס (יו"ר מושבים, מציגי מחקרים, מתדיינים בפנלים, מרצים ומאזינים) חייבים בדמי הרשמה לכנס וכן בחברות תקפה לשנתיים (2023-2022) באגודת חוקרי צבא-חברה בישראל. המשתתפים יוכלו לקחת חלק בכל מופעי הכנס.

ההשתתפות בכנס כוללת, 2 ארוחות צהריים, ארוחת ערב חגיגית וכיבוד רץ.

All conference participants (panel chairs, research presenters, panelists, lecturers, and other participants) are required to pay a registration fee for the conference and for a valid membership for two years (2023-2022) for the Association of Civil-Military studies in Israel. Participants will be able to participate in the entire conference program.

Participation in the conference includes, 2 lunches, an evening dinner, and refreshments.

דמי רישום

• סגל אקדמי (כולל מרצים מחו"ל): 450 ₪ (כגון: פרופ', מרצה בכיר, מרצה במינוי אקדמי תקני וכדומה).
  • סגל אקדמי שאינו בתקן: 300 ₪ (כגון: מורה מן החוץ, עמית הוראה, גמלאי, חוקר עצמאי, פוסט דוקטורנט וכדומה).
  • תלמידי מחקר (נושאי תעודת סטודנט תקפה): 250 ₪ (כגון: סטודנט לתואר שני ושלישי וכדומה)

אורחי עמק הירדן: יחויבו בדמי השתתפות בלבד בסך 25 ₪ לכל מליאה.

משתתפים שממומנים על ידי מוסד שולח (כגון צה"ל) מתבקשים למלא את טופס ההרשמה. הסדר התשלום יטופל בנפרד.

Registration fees:

• Academic staff (including lecturers from abroad): 450 NIS (such as: professor, senior lecturer, lecturer, etc.).
  • Non-standard academic staff: 300 NIS (such as: external teacher, teaching fellow, retiree, independent researcher, postdoctoral fellow, etc.).
  • Research students (holders of a valid student certificate): 250 NIS (such as: a master's and doctoral student, etc.)

הסדרי לינה בכנס

הנהלת הכנס הגיעה להסדרי אירוח (לינת לילה וארוחת בוקר) במחיר מיוחד למשתתפי הכנס באתרי אירוח הסמוכים לכנס. הזמנת לינה תעשה באופן עצמאי על ידי המשתתפים.

מקום הלינה זוג יחיד טל' להזמנות הערות
אחוזת אוהלו החל מ773

(תלוי בסוגי החדרים)

657 ₪ 04-667-5555 קבלת החדרים החל מהשעה 15:00
פינוי החדרים עד השעה 10:00, למדיניות ביטול יש לפנות למחלקת הזמנות.
אירוח כפרי דגניה ב' 550 ₪ 500 ₪ 04-675-5660 קבלת החדרים החל מהשעה 15:00
פינוי החדרים עד השעה 10:00, למדיניות ביטול יש לפנות למחלקת הזמנות.
נהרא אשדות יעקב איחוד 420 ₪ 350 ₪ 073-758-2031 קבלת החדרים החל מהשעה 15:00
פינוי החדרים עד השעה 11:00, מדיניות הביטול הינה עד שבועיים ללא דמי ביטול, לאחר שבועיים 50% מעלות החדר ואחרי 48 שעות לביטול – מחיר מלא.

הערות חשובות:

• הזמנת החדרים והתשלום מתבצעים ע"י אורחי הכנס באופן עצמאי ישירות למקום האירוח.
  • ההצעות הנ"ל על בסיס מקום פנוי בלבד.
  • בכדי לקבל את המחירים המיוחדים אורחי הכנס שירצו לשריין חדר ולשלם עבורו יצטרכו לומר שהם אורחי כנס צבא חברה שמתקיים במכללה האקדמית כנרת.

פניות להבהרות ושאלות בנושאים אקדמיים:

ד"ר איתמר ריקובר בדוא"ל: itamar.rickover@gmail.com

פניות להבהרות ושאלות בנושאים מנהליים:

גב' ספיר אביגדור: בדוא"ל: sapir@kinneret.ac.il

Requests for clarifications and questions on academic topics:

Dr. Itamar Rikover: Email itamar.rickover@gmail.com

Inquiries for clarifications and questions on administrative issues:

Ms. Sapir Avigdor: Email sapir@kinneret.ac.il