"המציאות שלנו – החלום שלכם"

"המציאות שלנו – החלום שלכם"

במסגרת הקורס: "הפקת קמפיין פרסום באמצעות סרטים ויראליים", בהנחיית אריאל מירוז, קיימנו שיתוף פעולה יוצא דופן עם "המכללה לכישורי חיים". מכללה זו הינה היחידה בארץ המקנה מיומנויות מקצועיות ואמנותיות לבוגרים בעלי צרכים מיוחדים.

במהלך הקורס תלמידי המגמה לפרסום מהמחלקה לתקשורת, במכללה האקדמית כנרת, הפיקו סדרת סרטונים ויראליים אשר נועדו לקדם את "המכללה לכישורי חיים" במרחב המקוון.
במהלך הפרויקט תלמידי המגמה לפרסום נפגשו מספר פעמים עם תלמידי "המכללה לכישורי חיים", התוודעו לעולמם החברתי והנפשי ויצרו סרטונים אשר שיקפו את תובנותיהם ממפגשים אלו.
הסלוגן של מסע הפרסום היה: "המציאות שלנו – החלום שלכם". כותרת זו נבחרה ע"י הסטודנטים כמשקפת נאמנה את רצונם של בוגרי "המכללה לכישורי חיים" להשתלב בחברה ולהתערות בה.
הסטודנטים, משני הצדדים, שהשתתפו בפרויקט זכו לפעילות חברתית משמעותית, פורה ומפרה.