שמונה סטודנטים מצטיינים מטבריה

מצטיינים
בטקס הענקת פרסי הצטיינות נשיא ודיקן של המכללה האקדמית כנרת
הוענקו השנה פרסים לשמונה סטודנטים מצטיינים מטבריה

כמידי שנה, גם השנה, התקיים טקס הענקת פרסי הצטיינות נשיא ופרסי הצטיינות דיקן, בו הוענקו 36 פרסים לסטודנטים מצטיינים מהמחלקות השונות.
בין המצטיינים הרבים, בלטו שמונה סטודנטים מהעיר טבריה: רפי אוחיון, אורן אמסלם, רן אסולין, משה וקנין, חן טהיטו, תאיר מזרחי, מלי מלני סעדון וקארין עובד.

היום נערך במכללה האקדמית כנרת טקס הענקת פרסי הצטיינות. הוענקו פרסים בסך של למעלה מ –40,000 שקלים ל – 36 מצטיינים: 12 מצטייני נשיא עם ממוצע ציונים של למעלה מ – 90 ו – 24 מצטייני דיקן עם ממוצע ציונים של למעלה מ – 85. הסטודנטים לומדים לתואר ראשון במגוון המחלקות שמציעה המכללה: ניהול תיירות ומלונאות, לימודי א"י, מדעי ההתנהגות, תקשורת, בית הספר להנדסה וחטיבת בר אילן.

אורן אמסלם, מצטיין נשיא במחלקה להנדסת תוכנה בבית הספר להנדסה, ברך בטקס: "כמי שגדל וחי כיום בעיר טבריה, אני רוצה להעלות על סדר היום את הצורך והחשיבות של אנשים טובים וחכמים בפריפריה, אנשים בעלי יכולת מנהיגות ומוטיבציה היכולים להשפיע ולקדם פיתוחים של תעשיות שונות, כאן באזורנו. מוחות רבים עוזבים את העיר שלי בגלל בעיה של פרנסה. אני מאמין שקיבוץ של אנשים איכותיים באזורינו יביא לפיתוח ולהקמת תעשיות ויהווה את האור בקצה המנהרה לבעיה זו. הלימודים באקדמיה הינם בהחלט חלק גדול מהפיתרון. הצטיינות בלימודים הינה הצטיינות בחיים ורצון עז לעשות פעולות בצורה מושלמת. נאמר תודה ביום זה לסגל המרצים ועובדי המנהלה שעומלים במשך כל השנה ללמד ולעזור לנו לרכוש השכלה, ומקדמים מצוינות בלימודים ע"י מתן מלגות, שילוב של סטודנטים מצטיינים בתעשייה ועידוד למצוינות בטקס זה".

לפרטים נוספים: שרון סחר, דוברות ויח"צ, המכללה האקדמית כנרת, 054-6769356