יום פתוח על שפת הכנרת בסימן תמונה של חורף 2013

30 בינואר 2013

יום פתוח על שפת הכנרת בסימן תמונה של חורף 2013

מפלס הכנרת עולה ועימו גם מפלס המתעניינים הרבים הצפויים להגיע למכללה האקדמית כנרת ליום הפתוח שיתקיים ב – 7 בפברואר 2013

המתעניינים הרבים שיגיעו בשבוע הבא ליום הפתוח במכללה האקדמית כנרת , לא יכלו לבקש מקום יפה יותר ורלוונטי יותר, בשיאו של חורף רווי גשמים זה, מקמפוס הממוקם בליבו של עמק הירדן,
ממש על שפת הכנרת - השחקנית הראשית של חורף 2013.
את תמונת נופה המרהיב של הכנרת, ישלימו מראות פסגות הרי החרמון המושלגות.

מתעניינים רבים צפויים להגיע ביום חמישי, 7 בפברואר, ליום פתוח במכללה האקדמית כנרת.

את פניהם יקבלו אנשי הסגל האקדמי, סטודנטים ובוגרים, שיציעו ויספרו להם על מגוון תוכניות הלימוד הקיימות במכללה לתואר ראשון. בבית הספר למדעי החברה והרוח מתקיימות תוכניות במדעי ההתנהגות, בלימודי ארץ ישראל, בתקשורת ובניהול תיירות ומלונאות. בבית הספר להנדסה שזה עתה עבר למשכנו החדש, מתקיימות תוכניות בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, בהנדסת מערכות מידע, בהנדסת איכות ואמינות, בתעשיות האלקטרוניקה, בהנדסת תוכנה ובהנדסת תעשיות מים. באחריות אקדמית של אוניברסיטת בר אילן, מתקיימים לימודים בתחומים: פסיכולוגיה, קרימינולוגיה, סוציולוגיה, מדעי המדינה, משאבי אנוש, כלכלה ומינהל עסקים, חינוך, ניהול וארגון.

המכללה מציעה מכינות קדם אקדמיות ומכינות לבגרות וחטיבה ללימודי חוץ, המציעה לימודים במגוון תחומים.

פרופ' שמעון גפשטיין, נשיא המכללה האקדמית כנרת: "המתעניין הבוחר להצטרף אלינו יזכה באתגר אינטלקטואלי ובחוויה כוללת, המחברת בין האקדמיה והחברה הישראלית על כל רבדיה. אנו רואים בסטודנטים שלנו את מוקד העשייה. נשקיע בכל סטודנט את המיטב, כדי שיוכל להגשים את הפוטנציאל הטמון בו. המכללה שמה לה למטרה להקנות לבוגריה השכלה מגוונת ומרחיבת אופקים בתחומי דעת שונים וכן להקנות ערכים חברתיים, לאומיים ואישיים".

לפרטים נוספים: שרון סחר, דוברות ויח"צ, המכללה האקדמית כנרת, 054-6769356