בוגרי המכללה לשנת תשע"א קיבלו את התואר הראשון

357 בוגרים אשר סיימו את לימודיהם בתשע"א, צעדו נרגשים על מדשאות הקמפוס, לצד נופה המרהיב של ימת הכנרת, בדרך לקבלת התואר הראשון. הטקסים נערכו בשבוע שעבר, במכללה האקדמית כנרת, במעמד הפרופ' משה מנדלבאום, נגיד בנק ישראל לשעבר וחבר בוועדה לתכנון ותקצוב במועצה להשכלה גבוהה, מר אלישע ינאי, יו"ר האסיפה הכללית של המכללה האקדמית כנרת, מר אילן בירן, יו"ר הוועד המנהל של המכללה האקדמית כנרת, מר יוסי ורדי, ראש המועצה האזורית עמק הירדן, פרופ' אריה רטנר, נשיא המכללה האקדמית כנרת, דר' זאב דרורי, מנכ"ל המכללה האקדמית כנרת.

הבוגרים המסיימים קיבלו את התארים במגוון תוכניות הלימוד לתואר ראשון בבית הספר למדעי החברה והרוח, בתחומים: תקשורת וניהול תיירות ומלונאות, בבית הספר להנדסה, בתחומים: בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה ובהנדסת מערכות מידע, מקבלי התארים באחריות אקדמית של אוניברסיטת בר אילן, בתחומים: פסיכולוגיה, קרימינולוגיה, סוציולוגיה, מדעי המדינה, משאבי אנוש, כלכלה ומינהל עסקים, חינוך וניהול וארגון.

פרופ' אריה רטנר, נשיא המכללה האקדמית כנרת: "ראשית ברצוני לברך את בוגרי המחזור הראשון של המחלקה לתקשורת במכללה האקדמית כנרת. בשנים הבאות יצטרפו למשפחת הבוגרים סטודנטים במסלולים חדשים נוספים אשר נפתחו בשנים האחרונות במכללה. בוגרים אלה מסמלים יותר מכל את התרחבות מעגלי ההשכלה הגבוהה כאן בעמק הירדן ובפריפריה הצפונית. אני וסגל המכללה גאים בכם הבוגרים ומקווים כי תהפכו להיות שגרירים טובים של המכללה ובכך תתרמו להמשך פיתוחה והתרחבותה של המכללה ולצמיחתו של מרכז אקדמי מפואר כאן בעמק הירדן".

לחץ לצפייה בתמונות מהטקסים:
טקס הענקת תואר בוגר של אוניברסיטת בר אילן
טקס הענקת תואר בוגר המכללה