חדשות ועדכונים

חדשות ועדכונים

המחלקה ללימודי ארץ - ישראל, מכון כנרת לארכיאולוגיה גלילית, האקדמית כנרת מתכבדים להזמין לכנס בנושא: חידושים בחקר "ים הגליל" - יהדות ונצרות במרחב סובב כנרת, יום חמישי, כ"ו באלול, 26 בספטמבר 2019
השנה, לראשונה יתקיים באזור הכנרת פסטיבל קולנוע וניו מדיה בבית גבריאל על שפת הימה בשיתוף פעולה עם פסטיבל הסרטים הבינלאומי חיפה. הפסטיבל "רואים כנרת" הוא יוזמה של החוג לתקשורת באקדמית כנרת ומופק על ידי המכללה בעזרת סטודנטים כחלק מלימודיהם בשיתוף עם ישובי האזור. בפסטיבל יוקרנו סרטים ישראלים ובינלאומיים, עלילתיים ותיעודיים, סרטים שזכו בפרסים בינלאומיים ויוצרים מרכזיים יעבירו סדנאות פתוחות לקהל הרחב בניו מדיה, אנימציה וצילום...
האקתון אתגרים 2019 בנושא תעשייה מקיימת
להנצחת הלוחמים האוסטרלים שנפלו במלחמת העולם הראשונה ובקרב על תחנת צמח
יתקיים בתחנת הרכבת ההיסטורית של צמח, המכללה האקדמית כנרת
ביום רביעי כ"ה אלול 25.9.2019 בשעה 10:00 בתחנת הרכבת ההיסטורית של צמח
זה טוב לעשות טוב! המכללה האקדמית כנרת והתאחדות הסטודנטים/יות בישראל מזמינים אותך להצטרף ליוזמה חברתיצ חלוצית פורצת דרך
כנס כנרת השישי לטכנולוגיה פרויקטים ומחקרים יישומיים בתחום הנדסת המים
ע"ש פרופ' נח גליל ז"ל ביום ד' 11.12.19 במכללה האקדמית כנרת.
11.12.2019
במכללה האקדמית כנרת
כנס כנרת ה-6 לטכנולוגיה, פרויקטים ומחקר יישומי בתחום הנדסת מים
ע"ש פרופ' נח גליל ז"ל
הצטרפו ללימודי תחום מרתק של המחלקה להנדסת תעשיות מים, קורס מיקרו ביולוגיה של מים ושפכים יכניס אתכם למעמקי התהליכים הביולוגיים תוך התנסות מעשית במעבדה.
סיור היכרות של סטודנטים שנה ג' מהמחלקה של הנדסת חשמל ואלקטרוניקה עם החברה התעשייתית בעלת השם " גבע סול" , היכנסו לקריאה ולצפייה בכמה תמונות השראה.
AIS 2019 takes place at Kinneret College on the Sea of Galilee, situated in a historically significant and multicultural area in the northern periphery of Israel.
Monday, June 24 - The Achi Racov School of Engineering Building
Tuesday, June 25 - The Achi Racov School of Engineering Building
Wednesday, June 26 - The Achi Racov School of Engineering Building
עמותת ידידי עתידים (ע"ר) והמכללה האקדמית כנרת משיקות את תכנית "עתידים לתעשייה" להכשרת מהנדסי תעשיות מים בכנרת