אודות המכינות הקדם אקדמיות

מכינות קדם אקדמיות

אודות המכינות הקדם אקדמיות

דבר מנהל המכינות הקדם אקדמיות

ייעודן המרכזי של המכינות הקדם אקדמיות במכללה האקדמית כנרת הוא לפתוח שער ולהנגיש את האפשרות להשכלה גבוהה.
במסגרת המכינות הקדם אקדמיות, שפועלות מעל 25 שנה, לומדים סטודנטים במגוון רחב של מסלולי לימוד, שבסיומם הם יכולים להתקבל למוסדות אקדמיים - אוניברסיטאות ומכללות ברחבי הארץ.
בני מושבים וקיבוצים, חיילים משוחררים, בני מיעוטים, עולים חדשים מבוגרים שלא זכו להשכלה גבוהה וצעירים מהמרכז, אשר מעוניינים ללמוד בנופים ובאווירה של עמק הירדן על שפת הכנרת – כל אלה זוכים לקבל במכינה הקדם אקדמית את מירב תשומת הלב, שתכין אותם ללימודים אקדמיים.
במכינה פועל צוות מורים מיומן ומקצועי, שמכין ומביא להצלחה והישגים גבוהים בבחינות הבגרות, תוך מתן יחס אישי לכל תלמיד.
בנוסף לכך, פועל במכינה הקדם אקדמית מערך לסיוע לימודי לסטודנטים, ללא צורך בתשלום נוסף. סיוע זה כולל שיעורי עזר פרטניים, תגבורים ופרויקט חונכות אישי.

יתר על כן, שיתוף הפעולה של המכינה עם משרד החינוך ועם הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים במשרד הביטחון מאפשר זכאות לקבלת מלגות לימודים ומלגת קיום אישית לסטודנטים במכינה, בנוסף לכספי הפיקדון.

נשמח לראותך מצטרף למאות בוגרי המכינה, לסטודנטים שבאו לבנות את עתידם המקצועי במכינה הקדם אקדמית במכללת כנרת.

מרון דוקטורי,
מנהל המכינות הקדם אקדמיות