חדשות ועדכונים

חדשות ועדכונים

המחלקה לחינוך וקהילה מובילת פרויקט TEMPUS במכללת כנרת
טמפוס TEMPUS (ראשי תיבות: Trans-European Mobility Programme for University Studies )
היא תכנית של האיחוד האירופי התומכת במודרניזציה של ההשכלה הגבוהה, כיום מכונה Erasmus+
בעשור האחרון אנו עדים להתעצמות מקומן של הקהילות המקומיות בתהליכים חינוכיים. לצד החינוך הפורמאלי מתחזקת מרכזיותו של החינוך הבלתי פורמאלי בבינוי הקהילה ובחיזוקה.
בתוכנית בר דעת, על הקשר בין חינוך לקהילה
כתבת שטח ששודרה בתכנית בר דעת בערוץ 10.
כתבה המציגה בצורה הומוריסטית את המחלקה לחינוך וקהילה
מה לומדים במחלקה ומה ניתן לעשות עם תואר ייחודי זה
דפנה חן סטודנטית מהחלקה לחינוך וקהילה במכללה האקדמית כנרת מספרת על לימודיה במחלקה לחינוך וקהילה ומסבירה כיצד הלימודים פתחו בפניה דלתות בתחום.
בשבוע שעבר ביקרו סטודנטים משנה ב' במחלקה לחינוך וקהילה בגבעת חביבה במסגרת הקורס "קהילה, קהילות, קהילתיות" עם פרופ' מיכל פלגי. שם אירח אותם המרכז היהודי- ערבי לשלום.
רוצים להשפיע ולחולל שינויים בתחום החינוך? מעוניינים להוביל תהליכים חברתיים ערכיים בקהילה? מעוניינים להשתלב במוסדות חינוך בלתי פורמליים?
בבית ספר למדעי החברה והרוח ובבית הספר להנדסה
לחצו לצפייה ברשימת התחומים
בית הספר להנדסה מארח את ארי סכר, מהנדס מערכות בפרוייקט כיפת ברזל, רפאל. במסגרת סדרת הרצאות בנושא טכנולוגיה, חדשנות ויזמות
עם פתיחת שנת הלימודים האקדמית היום, 26.10, החלו כ-60 סטודנטים את לימודיהם בתכנית חדשה וייחודית ל"חינוך וקהילה" שנפתחה במכללה האקדמית כנרת שבעמק הירדן. התכנית מציעה לימודי BA בחינוך המשלבים היבטים עיוניים וכלים מעשיים מהחינוך הבלתי-פורמאלי ומסגרות החינוך הפורמאלי.