משלחת מאוניברסיטת קליפורניה ביקרה במכללה האקדמית כנרת

משלחת של סטודנטים, פרופסורים וחוקרים מאוניברסיטת קליפורניה (UC), אשר פעילים במיזם מיוחד, שמטרתו היכרות בלתי אמצעית עם הסכסוך הישראלי פלסטיני, התארחה במכללה האקדמית כנרת.

המפגש נערך בבניין הספרייה היפיפה של המכללה, השוכן על שפת אגם הכנרת, אשר הותיר באנשי המשלחת רושם רב. לאחר דברי הפתיחה של דיקן בית הספר למדעי החברה והרוח, פרופ' חיים אבירם, התקיים מפגש בלתי אמצעי, בקבוצות קטנות, עם סטודנטים מהמחלקה ללימודי ארץ ישראל והאורחים מקליפורניה, שעסק בנושאים סטודנטיאליים ובאופי של חיים בקמפוס מעורב של יהודים וערבים. הביקור הסתיים בחדר השלום בבית גבריאל.

במכללה האקדמית כנרת מקווים שהמשלחת שאורגנה על ידי UCI (University of California – Irvin), תהיה פתח לקשר ישיר בין האוניברסיטה בקליפורניה, לבין המכללה האקדמית כנרת, שיכלול חילופי סטודנטים וקבוצות מחקר משותפות.