מה חדש במרכז

מה חדש במרכז

ביום א' האחרון התקיים בפעם הראשונה במכללה האקדמית כנרת, כנס חקר מדעי משותף לתלמידי כיתות ח' בעמק הירדן. הכנס סיכם השתלמות מורים שנערכה במכללה האקדמית כנרת, במרכז האקדמי לנוער, בשיתוף משרד החינוך ובהדרכת ד"ר ליאורה גלס אלון.
ביום חמישי האחרון התקיים במכללה האקדמית כנרת כנס עבודות הגמר של בוגרי השותפות האזורית להעשרה ומצויינות במדעים וטכנולוגיה, גליליום. השנה נרשם מספר שיא של כ- 60 תלמידים שהציגו את עבודות החקר שלהם במגוון נושאים.
ההרשמה לחוגי המדע והטכנולוגיה
של המרכז האקדמי לנוער –במכללה האקדמית כנרת לשנת תשע"ז
נ פ ת ח ת!!!
המרכז האקדמי לנוער, המכללה האקדמית כנרת בערב חשיפה בבית ספר חמ"ד מאיר למדעים ואומנויות, ביקור שר החינוך נפתלי בנט
ליל המדענים הוא פסטיבל מדע שנתי המתקיים במוסדות מחקר ומדע באירופה ובישראל באותו נושא באותו תאריך ואותה שעה.
26 תיכוניסטים חגגו השבוע סוף שנה בתכנית מצטיינים ללימודי הנדסת מים במכללת כנרת
כשישים תלמידי כיתות ט' - י' מאורט דתי בית שאן, סיימו היום במכללה, פעילות חקר מדעי שנתית בתחומי הפיסיקה והביולוגיה.
התלמידים הגיעו מדי שבוע למכללה. במהלך לימודיהם במכללה, נפגשו התלמידים עם מרצים וחוקרים בתחומי הפיסיקה והביולוגיה וערכו את פרויקטי החקר שלהם במעבדות בית הספר להנדסה. פעילות החקר המדעי והניסויים, התקיימו במעבדות בקבוצות לימוד קטנות.