פעילות מדעית ליסודי

פעילות מדעית ליסודי

.
התלמידים מגיעים למפגש חד פעמי או לסדרה קצרה של מפגשים במכללה.
חשיפה לתכנים ולפעילויות בתחומי דעת שונים, כאשר הדגש הוא על יצירת חוויה מדעית מיוחדת ומעשירה עבור התלמידים.
עתודה למנהיגות מדעית כיתה ז'
עתודה למנהיגות מדעית כיתה ח'
המדע והטכנולוגיה הם חלק מחיי היומיום של ילדינו הצעירים. העולם המודרני חושף את ילדנו כבר בגיל צעיר לעולם מופלא ומתקדם זה. אנו יודעים היום שקיימת חשיבות רבה לחשיפת התלמידים לעולם המדע כבר בגיל צעיר בדרך של חוויה והתנסות אשר תעודד אותם לחקור ולבדוק תופעות שונות המעודדות פיתוח חשיבה מדעית.
החוגים עוסקים בתחומי דעת עיקריים ובנושאים מגוונים: ביולוגיה, אסטרונומיה וחלל, מדעי התזונה, חושים, כימיה, שעשועי מדע, עולם החרקים, חשמל ועוד. החוגים מאפשרים לתלמידים להתנסות בחוויה מדעית בדרכי למידה מגוונות משולבים במשחק, בחקר וגילוי, בפעילות מעבדתית מרתקת, שימוש במדיה, בנית דגמים הממחישים תופעות מדעיות ועוד.