חוגי מדע לילדים (א'-ו')

חוגי מדע לילדים (א'-ו')

החוגים עוסקים בתחומי דעת עיקריים ובנושאים מגוונים: ביולוגיה, אסטרונומיה וחלל, מדעי התזונה, חושים, כימיה, שעשועי מדע, עולם החרקים, חשמל ועוד. החוגים מאפשרים לתלמידים להתנסות בחוויה מדעית בדרכי למידה מגוונות משולבים במשחק, בחקר וגילוי, בפעילות מעבדתית מרתקת, שימוש במדיה, בנית דגמים הממחישים תופעות מדעיות ועוד.

למי מיועדים החוגים?
החוגים מיועדים לתלמידי בתי ספר היסודיים השיכים לאשכול 15 הרשויות (עמק הירדן, סובב כנרת, טבריה, גליל תחתון, גליל עליון, קירית שמונה, רמת הגולן, קצרין) תלמידים המתעניינים בעולם הסובב אותנו באופן כללי, בעולם החי והצומח, ובתופעות יומיומיות אחרות , מדובר בתלמידים "חקרנים"וסקרנים. החוגים, מותאמים לגיל התלמידים וליכולתם ההתפתחותית והרגשית.
כל הפעילויות משלבות התנסות מעשית ומבטיחות חוויה מיוחדת ומפתחת סקרנות, בכל אחד מהחוגים יתקיימו ימי שיא הכוללים פעילות במעבדות המתקדמות במכללה האקדמית כנרת והמכללה האקדמית תל חי.

מי הם המורים והמדריכים?
החוגים פותחו על ידי צוות המרכז האקדמי לנוער בסיוע סגל אקדמי מהמכללה ומועברים ע"י סטודנטים או בוגרי המכללה בעלי ניסיון בהדרכה וגישה לילדים.

מה הייחודיות בחוגים?
• מתן במה לתלמידים סקרנים המתעניינים במדע