הודעות לעיתונות

גאווה ישראלית: אמש שבו ארצה כ-40 תלמידים בין הגילאים 16-18 המשתתפים בתוכנית "פרחי מים" במסגרת לימודי תעודה של המכללה האקדמית כנרת, משהות של שבוע בברלין, לטובת הצגת עבודות הגמר שלהם בפני אנשי אקדמיה וחוקרים בעלי שם בתחום המים.
כנס כנרת הבינלאומי לתיירות הוא הכנס האקדמי השנתי הגדול בישראל בתחום, ומתקיים זו השנה התשיעית ביוזמת המחלקה לניהול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת
ביום ראשון האחרון הגיע למכללה האקדמית כינרת שגריר אוסטרליה בישראל, מר דייב שארמה. את השגריר וכן קונסולי הכבוד של אוסטרליה בישראל, אירחו נשיא המכללה פרופ' שמעון גפשטיין ומנכ"ל המכללה מר מיקי לב.
המחלקה להנדסת תוכנה במכללה האקדמית כנרת מזמינה אתכם לכנס הוראת הנדסת תוכנה בישראל "אופקים חדשים - מתעסוקה לקריירה" שיתקיים ביום חמישי, 14 בפברואר 2013, בבית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל.
רשת המלונות הגדולה בישראל, פתאל, העניקה מלגות דרך התכנית היוקרתית "עתודה לניהול" שהוקמה לפני כשלוש שנים עבור הסטודנטים של המחלקה לניהול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת
משלחת מהקונגרס האמריקאי, ביניהם שני חברי קונגרס, ביקרו במכללה האקדמית כנרת