משלחת סטודנטים מהחוג לניהול תיירות ומלונאות בסטאג' בצרפת

הודעה לעיתונות
22 באוגוסט 2013

משלחת של סטודנטים מהמחלקה לניהול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת
עושה סטאז' בעיר נים שבצרפת וזוכה להיחשף למקצת מסודות תרבות האירוח הצרפתית המהווה מודל עולמי

סטודנטים מהמחלקה לניהול תיירות ומלונאות נמצאים בימים אלה ממש בעיר נים שבצרפת, רק שעתיים מפריז, שם הם עוברים התמחות מעשית בבית הספר לעסקים VATEL , אחד מבתי הספר היוקרתיים ביותר בעולם בהכשרה מקצועית למלונאות עם שלוחות בלמעלה משלושים מדינות.

ההתמחות בצרפת מעניקה לסטודנטים במחלקה עם סיום שנה ראשונה ושנייה הזדמנות להתוודע ולהתנסות בתרבות האירוח הצרפתית המהווה מודל מרכזי לכל העולם. המשלחת כוללת סטודנטים יהודים וערבים, בנים ובנות אשר מעידים כי הם מלאי סיפוק ועניין מחוויית ההתמחות בצרפת. אוהד ליאור, אחד הסטודנטים מספר כי מדהים לגלות עד כמה הצרפתים יודעים לדקדק בפרטים הקטנים, ועד כמה תורת האירוח רצינית וחשובה עבורם. הוא וחבריו מרגישים כי המטען המקצועי והתרבותי לו הם זוכים בהתמחות, יהוו נכס צאן ברזל לפיתוח הקריירה העתידית שלהם כמנהלים בענף התיירות והמלונאות.

ד"ר אלון גלבמן, ראש המחלקה לניהול תיירות ומלונאות, אמר בהתרגשות, כי: "כמחלקה מובילה בהכשרת דור המנהלים העתידי של תעשיית התיירות בישראל, אנו משקיעים מאמצים אדירים לחשיפת הסטודנטים שלנו לעשייה והתנסות בינלאומית, ובנוסף להתמחות המעשית בצרפת אנו מקיימים את כנסי כנרת הבינלאומיים לתיירות (הכנס השנתי הקרוב יתקיים ב-9 לדצמבר), קורס תיירות כרוז באגן הים התיכון הכולל ביקורים ברודוס וקפריסין וכעת מתוכננים חילופי סטודנטים בין תלמידי המחלקה לעמיתים הלומדים ניהול תיירות ומלונאות בשבדיה. הפעילות האינטנסיבית של המחלקה, והערך המוסף הגבוה לו זוכים הסטודנטים הלומדים אצלנו, נותנים את אותותיהם גם במספרים מרשימים של סטודנטים חדשים המבקשים להירשם ללימודים במחלקה בשנה"ל הבאה, תשע"ד".

לפרטים נוספים: שרון סחר, דוברות ויח"צ, המכללה האקדמית כנרת, 054-6769356,
HYPERLINK "mailto:sharons@kinneret.ac.il" sharons@kinneret.ac.il