בשורה חדשה לתושבי הצפון

הודעה לתקשורת
12 באוגוסט 2013

במסגרת היום הפתוח שיתקיים ביום חמישי במכללה האקדמית כנרת
תוצג הבשורה החדשה לתושבי הצפון – "מקאן ואלי קמפוס כנרת"

‎המתעניינים הרבים הצפויים להגיע ליום הפתוח הקרוב של המכללה האקדמית כנרת שיתקיים ביום חמישי, 15 באוגוסט החל מהשעה 16:00, יחשפו, בין היתר, לשיתוף הפעולה עם מקאן ואלי מקבוצת מקאן אריקסון, המביא עימו בשורה חדשה לתושבי הצפון - "מקאן ואלי קמפוס כנרת", בית הספר חדש לפרסום וניו מדיה בשיתוף המחלקה לתקשורת.
‎בנוסף, יקבלו את פניהם של המתעניינים, אנשי הסגל האקדמי, סטודנטים ובוגרים של המכללה שיציעו ויספרו על מגוון תוכניות הלימוד הקיימות במכללה האקדמית כנרת.

בבית הספר למדעי החברה והרוח מתקיימות תוכניות לתואר ראשון במדעי ההתנהגות, בלימודי ארץ ישראל, בתקשורת ובניהול תיירות ומלונאות.
בבית הספר להנדסה מתקיימות תוכניות בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, בהנדסת מערכות מידע במסלול תלת שנתי במסגרת ביה"ס להנדסה, בהנדסת איכות ואמינות בתעשיות האלקטרוניקה, בהנדסת תוכנה ובהנדסת תעשיות מים - יחיד בישראל !
תואר B.A. רב תחומי של אוניברסיטת בר אילן: כלכלה ומנהל עסקים, כלכלה מימון והשקעות, ניהול וארגון, משאבי אנוש, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, חינוך וקרימינולוגיה.
המכללה מציעה מכינות קדם אקדמיות ומכינות לבגרות וחטיבה ללימודי חוץ, המציעה לימודים במגוון תחומים.
‎מטרת בית הספר היא להכשיר אנשי פרסום לטובת השתלבות בתעשייה, באמצעות כלים מעשיים, שיעניקו לתלמידים