פורום כנרת החמישי לחדשנות ויזמות

הודעה לעיתונות, 22 במאי 2013

פורום המכללה האקדמית כנרת לחדשנות ויזמות מארח את יזמי ההייטק עידו סוסן ורן ולינגשטיין

עידו סוסן ורן ולינגשטיין, שניים מיזמי ההייטק המצליחים ביותר שקמו בישראל ב־20 השנים האחרונות, מגיעים בשבוע הבא למכללה האקדמית כנרת, ובמסגרת הפורום לחדשנות ויזמות של בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ויספרו לראשונה את סיפור הקמתה של חברת אינטוסל (Intucell) מרעננה, אשר נמכרה בחודש ינואר האחרון ב־475 מיליון דולר לסיסקו.

מאז המכירה נמנעו השניים מלהתראיין או להופיע באירועים דומים וזו תהיה הפעם הראשונה בה הם יעשו זאת בפני הסטודנטים במכללה. בפורום כנרת יתארחו גם דן וילנסקי, יו"ר אפלייד מטריאלס ואבי בוזגלו יורש, מנכ"ל GEOMINE המתמחה בגילוי ובפירוק מוקשים. את הפורום ינחה היזם החברתי ינקי מרגלית, נשיא SPACEIL .

הפורום יתכנס ביום רביעי, 29 במאי 2013 בשעה 16:00 בבית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב במכללה האקדמית כנרת.

לגלריית תמונות מהפורום לחצו כאן

כתבה ב ynet

יזם ההייטק עידו סוסן: "תקנו חליפות זולות ותעזו"