מכללת רידמן פתחה שלוחה במכללה האקדמית כנרת

הודעה לעיתונות
17באפריל 2013

לימודי רפואה משלימה בכנרת מכללת רידמן לרפואה משלימה ואינטגרטיבית פתחה שלוחה במכללה האקדמית כנרת

שלוחה חדשה של מכללת רידמן ללימודי רפואה משלימה ואינטגרטיבית נפתחה במסגרת היחידה ללימודי תעודה של המכללה האקדמית כנרת. במכללה האקדמית כנרת מברכים על שיתוף הפעולה בין שתי המכללות, המקדם בצעד נוסף את תחום הרפואה המשלימה בישראל.

לאחר שלוש עשרה שנה שבהן פעלה שלוחת מכללת רידמן לרפואה משלימה ואינטגרטיבית באחוזת אוהלו, חתמה מכללת רידמן על הסכם שיתוף פעולה בלעדי עם המכללה האקדמית כנרת. במסגרת הסכם זה נפתחה שלוחה חדשה של מכללת רידמן להכשרת מטפלים ברפואה משלימה ואינטגרטיבית בתוך היחידה ללימודי תעודה של המכללה האקדמית כנרת. במסגרת השלוחה מוצעים לסטודנטים מסלולי לימוד ברפואה סינית, נטורופתיה, שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי אינטגרטיבי, פסיכותרפיה גופנית, פסיכותרפיה טרנס-פרסונאלית, הילינג פסיכו-פיזיTM, תזונה טבעית ורפואת צמחים. תכניות הלימודים בכל אחד ממסלולי הלימוד מבוססות על הידע, הבקרה והפיקוח הפדגוגי והמקצועי של מכללת רידמן, שהינה מחלוצת תחום הכשרת מטפלי הרפואה המשלימה בישראל.

המכללה האקדמית כנרת, הפועלת לאורה של הרוח החלוצית הפועמת ומנשבת בעמק הירדן, בחרה לשתף פעולה עם מכללת רידמן לרפואה משלימה ואינטגרטיבית שקמה ב-1987 ומהווה עד היום בחדשנותה את חלוצי תחום הרפואה המשלימה בישראל. המכללה האקדמית כנרת ומכללת רידמן רואות עין בעין ושמות לנגד עיניהן את הסטודנט וצרכיו תוך הקפדה על רמה אקדמית גבוהה. מכללת רידמן נבחרה ע"י המכללה האקדמית כנרת בזכות רמתה המקצועית העומדת בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ובזכות היותה בעלת ותק של למעלה מעשרים וחמש שנים שבמהלכן הכשירה עשרות אלפי מטפלים המשולבים כיום בתפקידים בכירים במחקר, בבתי החולים, במרפאות בקהילה ועוד. ד"ר יואב אברהמי (M.D.) ראש בית הספר לרפואה מערבית במכללת רידמן: " טבעי שגוף אקדמי מוביל השואף למצוינות, יבחר לאמץ את הסטנדרטים המחמירים של מכללת רידמן בבואו להקים חטיבת לימודים ברפואה משלימה ואינטגרטיבית."

סאלי רידמן, מייסדת ונשיאת מכללת רידמן: "החזון המנחה את מכללת רידמן בכל פעולותיה הינו "לרפא את עצמנו, לרפא את העולם". אנו גאים בשיתוף הפעולה עם המכללה האקדמית כנרת אשר נותן תוקף והכרה לתחום הרפואה המשלימה הנמצא בתנופה ובצמיחה מתמדת ומוצע כיום בכל קופות החולים, בתי החולים ובמרפאות בריאות ברחבי הארץ, ומאפשר ליותר אנשים לעסוק בתחום בו הם מאמינים ואוהבים".

אודות מכללת רידמן
מכללת רידמן, המכללה הבינלאומית לרפואה משלימה ואינטגרטיבית הינה מחלוצי תחום הרפואה המשלימה בארץ ומובילה במגוון רחב של לימודים והכשרת מטפלים. למכללה שישה בתי ספר מקצועיים: ביה"ס לרפואה סינית מסורתית, ביה"ס לרפואה טבעית, ביה"ס לתרפיות מגע, ביה"ס לאיורוודה ויוגה וביה"ס לפסיכותרפיה הוליסטית. כל אחד מהללו מציע מגוון רחב של תכניות לימוד רב-שנתיות המצטיינות ברמה אקדמית גבוהה, ומוכרות הן על-ידי אוניברסיטאות בחו"ל והן על-ידי האיגודים המקצועיים של מקצועות הרפואה המשלימה בישראל. במכללת רידמן מלמדים כ-350 מומחים בעלי שם וניסיון מהארץ ומהעולם, תוך התעדכנות מתמדת אחר החידושים הרבים המתרחשים בתחום. לקראת סיום הלימודים עוברים הסטודנטים התנסות מעשית משמעותית בקליניקה, ולאחר הסמכתם יש באפשרותם להשתלב כמטפלים בכל קופות החולים, בתי החולים ומרפאות הכאב, וכן בסקטור הפרטי. מדי שנה מכשירה מכללת רידמן מעל ל-4,000 סטודנטים המאיישים עם סיום לימודיהם את מרבית תפקידי המפתח בשוק הרפואה המשלימה בישראל הן בשירות הציבורי והן בקליניקות פרטיות.עפ"י סקר BDI משנת 2008 מרבית המעסיקים המובילים במשק, בוחרים להעסיק בבלעדיות את בוגרי מכללת רידמן, וזאת באמצעות חטיבת ההשמה הייחודית - "רידמן קריירה" אשר משימה בהצלחה אלפי מטפלים מדי שנה. מכללת רידמן מקיימת שיתופי פעולה רבים עם בתי החולים בארץ - הן בהובלת חלק נכבד מהמחקרים הקליניים הנעשים בתחום והן בביצוע שלב ההתמחות המעשית של הסטודנטים כתנאי להפיכתם למטפלים. במקביל מקיימים הסטודנטים עשרות פרויקטים התנדבותיים בקהילה.

פרטי התקשרות

מכללת רידמן לרפואה משלימה ואינטגרטיבית
טלפון: 1-800-22-09-22
קמפוסים: תל אביב- רמת אביב- ירושלים- המכללה האקדמית ספיר- חיפה- באר שבע- אילת- משגב- המכללה האקדמית כנרת