ביקור נציגות שגרירות צרפת במכללה

13 במרץ 2013

המחלקה לניהול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת
אירחה נציגים מהשגרירות הצרפתית כהכנה לקראת ביקורו של שגריר צרפת במכללה

המחלקה לניהול תיירות ומלונאות, בראשותו של ד"ר אלון גלבמן, משקיעה מאמצים רבים ביצירה ושמירה על קשרים עם גורמי תיירות מובילים בארץ ובעולם. בהמשך לשיתופי הפעולה הקיימים עם VATEL, הגיע ד"ר ליונל בובוט, מנכ"ל ואטל ישראל להרצות בפני סטודנטים מהמחלקה לניהול תיירות ומלונאות בפורום מדברים תיירות. יחד עימו הגיעו גם נציגות משגרירות צרפת בישראל כהכנה לקראת ביקורו של שגריר צרפת בישראל במכללה.

גב' מרטין מאנאוולה, ממונה בשגרירות הצרפתית על על קשרי מדע ושפה באוניברסיטאות בישראל בירכה את שיתופי הפעולה והקשרים הבינלאומיים של המחלקה לניהול תיירות ומלונאות במכללה האקדמית כנרת עם ביה"ס הבינלאומי לעסקים "ואטל" בצרפת כולל הפעילות של התמחות מעשית של סטודנטים במחלקה בצרפת מידי שנה בחודשי הקיץ. גב' מאנאלוולה הציעה להרחיב ולהעמיק את הקשרים של המחלקה לניהול תיירות ומלונאות ושל המכללה כולה עם מוסדות אוניברסיטאיים נוספים בצרפת ולקיים חילופי סטודנטים, לימודי השפה הצרפתית, חילופי מרצים ומחקרים משותפים. ד"ר ליונל בובוט ברך את הסכם שיתוף הפעולה והקרדיטציה שעומד להחתם בין המכללה האקדמית כנרת לואטל וציין כי הסכם זה יכול להוות מנוף להעמקת והעצמת הקשרים והגעתם של בוגרי ואטל מבתי ספר בעולם להשלמת התואר הראשון במחלקה לניהול תיירות ומלונאות של המכללה.

פרופ' שמעון גפשטיין, נשיא המכללה וד"ר זאב דרורי, המנכ"ל, הדגישו בדבריהם את התמיכה של המכללה במדיניות המעודדת פעילות בינלאומית ומקנה לסטודנטים כלים ומיומנויות להצלחה בסביבה הגלובאלית בה אנו חיים. בין הנושאים שהוסכם על קידומים הודגשו שיתופי פעולה בהוראה ובמחקר עם אוניברסיטאות בצרפת, פרויקטים של העמקת לימודי הצרפתית כולל הענקת תעודה בינלאומית לסטודנטים שיקחו חלק בתכנית, אשר מעידה על רמת אנגלית טובה בסטנדרט של האיחוד האירופאי, חילופי סטודנטים ישראל-צרפת, הרחבת התמחויות מעשיות של סטודנטים מהמחלקה לניהול תיירות במכללה האקדמית כנרת בצרפת ושיתופי פעולה במחקרים במחקר.

לפרטים נוספים: שרון סחר, דוברות ויח"צ, המכללה האקדמית כנרת, 054-6769356