טקס לקביעת המזוזה בבניין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב

בטקס קביעת המזוזה שנערך בשבוע שעבר בבניין החדש של בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב, המתעתד להיפתח ב – 16 בדצמבר 2012, ברכו: חבר קרן אחי עזר להנצחת אחי רכוב ז"ל, ראשי המכללה והרב של המועצה האזורית, הרב שלמה דידי.

יעל רכוב, יו"ר קרן אחי עזר
, אשר בחרה במכללה האקדמית כנרת לבניית משכן המנציח את דמותו ופועלו של יקירה, אחי רכוב ז"ל, לא יכלה לעצור את ההתרגשות במהלך הטקס.

חבר הקרן, רוני וינקלר: "כמעט 10 שנים בלי אחי. הזמן עובר, אנחנו חיים את חיינו ואחי נשאר בזיכרון חי וכואב ועצוב. לעינינו מתגשם חלום – בית אחי, בנין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל. קביעת המזוזה מסמלת הפיכת הבניין לבית. בית להשכלה, ליכולת לימוד, להרחבת אופקים. בית שבו יחלפו דורות רבים של סטודנטים שילמדו איך ללמוד, איך לנתח בעיה, איך לשאול שאלה ואיך להציג פתרון.
אני מקווה ומאחל למכללה, לסגל האקדמי ולסטודנטים, שהבית הזה, שתוכנן בקפידה רבה ובוצע לתפארת, יהיה בית של הנאה וכיף ויגשים בכך את החזון והשאיפה של ממשיכי דרכו של אחי, לפתח ולגדל דור של מנהיגים ומובילים, כל אחד בתחומו הוא".

בית הספר להנדסה יעבור למשכנו החדש, בבניין ע"ש אחי רכוב, על שפת הכנרת ובו למעלה מתשע עשרה כיתות חדשות ואולמות למידה משוכללים.

צילום: אלכס רוגובסקוי

לצפייה בגלריית תמונות מהטקס