משולש מנצח בלימודי הנדסה: מכללה, תעשייה, קהילה

המתעניינים הרבים שהגיעו ליום הפתוח בבית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת יצאו לסיור וחשיפה לתעשייה באזור

בבית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת, שינו את מתכונתו של היום הפתוח. המועמדים אשר הגיעו להתעניין בלימודי הנדסה, נחשפו ראשית לתעשייה - יצאו לסיור בשתי חברות מובילות הנמצאות באזור המכללה, בעמק הירדן: חברת "עמיעד ארקל" וחברת "אפימילק" ונפגשו עם מהנדסים ובכירים בחברה, רק לאחר מכן נפגשו עם ראשי המחלקות השונות בבית הספר להנדסה.

"יש כאן אמירה מאוד ברורה מבחינתנו, בקשר למיקומה של התעשייה במערך הלימודים האקדמיים ותפיסת העולם שלנו ביחס ללימודי ההנדסה של הסטודנט אצלנו. אנחנו מכינים מהנדסים לעבודה בתעשייה, ובעיקר בתעשיית ההיי-טק.", ציין פרופ' יעקב בר, דיקן בית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת, אשר ליווה אל המתעניינים במהלך הסיור.

זוהי פעילות נוספת בין המכללה האקדמית כנרת לחברות אלה, אשר מתקיימת בתחומים שונים הקושרים את המשולש: מכללה, תעשייה קהילה. בימים אלה נבנית תוכנית משותפת בין המרכז האקדמי לנוער במכללה האקדמית תל חי לבין המרכז האקדמי לנוער במכללה האקדמית כנרת, לקראת שנה"ל תשע"ג. נושא המים ותחומי המדע, יהיו חלק משמעותי בתוכנית זו.

בתמונות: מרצים, סטודנטים ומועמדים ללימודי הנדסה במכללה האקדמית כנרת.

לחץ לצפייה בגלריית התמונות