ברליץ במכללה האקדמית כנרת

שיתוף פעולה ראשון של המכללה האקדמית כנרת עם ברליץ מציע חוויה לימודית באנגלית לילדים במסגרת Summer School.
במסגרת היחידה ללימודי תעודה במכללה האקדמית כנרת, יוכלו אנשי האזור ליהנות מלימודי שפות ברמה הגבוה ביותר עם סניף חדש של ברליץ שיפתח במכללה.

מאחורי הקלעים של סרטי אנימציה, איך מנהלים מסחר ומו"מ, פעילות סביב האולימפיאדה בלונדון, בריאות והרגלי תזונה נכונים, השפעות וסכנות עתידיות על כדור הארץ ועוד...
היום כבר לא צריך לשלוח את הילדים ל- Summer school בחו"ל ולהוציא עשרות אלפי שקלים. לרגל החופש הגדול פותחת "ברליץ" ישראל, Summer School קורסי קיץ לילדים ומציעה חוויה לימודית באנגלית. הלימודים בני שבועיים ימים, בקבוצות קטנות והומוגניות ומחולקות על פי טווחי גילאים, כאשר התכנים מותאמים לרמת הקבוצה ולדרישות משרד החינוך.

הקורסים עוסקים בתכנים מגוונים מסגנון החיים של ילדים ובני הנוער ומועברים על ידי מורים דוברי שפת אם. בין היתר ניתן למצוא תכנים במגוון נושאים מרתקים מעולמם היומיומי:

כיתות ד' - ו':
תיאטרון, משחקי מחשב על רקע העידן הטכנולוגי, Cinema Day- לימוד חוויתי סביב סרטי ילדים כמו הארי פוטר, טרויה וגיבורי על, טבע וסביבה- הכול על סביבה ירוקה ושמירה על איכות הסביבה, השפעות חיצוניות וסכנות עתידיות לאיכות הסביבה, ספורט- ספר השיאים של גינס, הספורטאי האהוב עלי והרגעים המפורסמים בספורט, פעילויות דרמה- פנטומימה, חידות ומשחקי אסוציאציות, הגיבור האישי שלי- אנשים ששינו את העולם, המצאות ותגליות שהמין האנושי לא עשה בהן שימוש.

כיתות ז' - י"א: 'אנחנו מה שאנחנו אוכלים' - הרגלי אכילה, סימולציה במסעדה, מסע היסטורי ומאחורי הקלעים של סרטי האנימציה, פעילות לרגל המשחקים האולימפים - שיאי גינס, 'הגיבורים שלי' - אנשים ששינו את העולם, האדם והטבע - יחסי האדם והחי, השפעות חיצוניות וסכנות עתידיות על כדוה"א.

תאריכים: 15.7-26.7 בימים א'-ה'.
שעות הפעילות 09:00 – 13:30. מחיר: 1350 ₪ +150 דמי רישום.
פרטים והרשמה ביחידה ללימודי תעודה במכללה האקדמית כנרת: 04-6653750

לחץ לפתיחת מודעת הפרסום