רוב הסטודנטים היו שמחים להישאר ולמצוא מקום עבודה באזור הצפון

בפורום כנרת הרביעי לחדשנות ויזמות של בית הספר להנדסה, שנערך בשבוע שעבר במכללה האקדמית כנרת, נערך פאנל מיוחד בנושא: מגמות הפיתוח של התעשייה הירוקה בפריפריה בישראל.
במהלך הפאנל הופנתה שאלה לקהל הסטודנטים, ע"י פרופ' מוטי שכטר, דיקן בית הספר לקיימות במרכז הבינתחומי בהרצלייה ומנחה הפאנל:
"האם היו רואים את עצמם נשארים ומשתלבים באזור עם סיום הלימודים?" רוב הסטודנטים השיבו שהיו שמחים להישאר ולמצוא מקום עבודה באזור.

זו השנה הרביעית בה מקיים בית הספר להנדסה, במכללה האקדמית כנרת, רב שיח במסגרת פורום כנרת לחדשנות ויזמות. בפאנל המרתק שסיכם שנה של מפגשים חודשיים במסגרת "צהרי יום ד'" , בנושא: האם הירוק הוא גם ירוק, עסקו במגמות הפיתוח של התעשייה הירוקה בפריפריה בישראל.

משתתפי הפאנל: פרופ' מוטי שכטר, מנחה הפאנל ודיקן בית הספר לקיימות במרכז הבינתחומי בהרצלייה, גיורא שחם, יועץ בכיר בתחום המים, מוטי דותן, ראש המועצה האזורית גליל תחתון, דרור שרון, מנכ"ל חברת "אופגל" וגב' אילת בן עמי, מנהלת תחום טיפול משולב בתעשיות, המשרד להגנת הסביבה.