מכירים את ארץ ישראל דרך הרגליים...

במכללה האקדמית כנרת מצאו דרך מקורית להכיר למתעניינים הרבים שיגיעו ליום הפתוח שיערך ב– 23 במאי 2012, את תחומי הלימוד של המחלקה ללימודי ארץ ישראל

כחלק מהיום הפתוח של המכללה האקדמית כנרת, שיערך ביום רביעי, 23/5, בין השעות 15:00 ל – 20:00, יצאו המתעניינים הרבים שצפויים להגיע למחלקה ללימודי ארץ ישראל, כבר בשעה 12:00 ליום פתוח מסייר, בו יכירו את תחומי הלימוד של המחלקה, דרך הרגליים. המתעניינים יצאו לסיור מודרך עם סגל המרצים של המחלקה, בליווי סטודנטים ובוגרי המכללה, בנופים ובאתרים המרהיבים בסביבת הכנרת.

המתעניינים שיגיעו להירשם למגוון תוכניות הלימוד לתואר ראשון במכללה האקדמית כנרת, יוכלו לקבל כרטיס חינם ל"יום הסטודנט אהבה בכנרת" שיערך באותו ערב, בפארק ברקו בטבריה, עם הזמרים: שריף, נתן גושן, מרסדס בנד, משה פרץ, מוש בן ארי וסקאזי.

בבית הספר למדעי החברה והרוח מתקיימות תוכניות לתואר ראשון במדעי ההתנהגות, בלימודי ארץ ישראל, בתקשורת ובניהול תיירות ומלונאות.
בבית הספר להנדסה מתקיימות תוכניות לתואר ראשון במדעים: B.Sc. בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, B.Sc. בהנדסת מערכות מידע, B.Sc. בהנדסת איכות ואמינות בתעשיות האלקטרוניקה, B.Sc. בהנדסת תוכנה ו – B.Sc. בהנדסת תעשיות מים.

באחריות אקדמית של אוניברסיטת בר אילן, מתקיימים לימודים בתחומים: פסיכולוגיה, קרימינולוגיה, סוציולוגיה, מדעי המדינה, משאבי אנוש, כלכלה ומינהל עסקים, חינוך, ניהול וארגון.
המכללה מציעה מכינות קדם אקדמיות ומכינות לבגרות וחטיבה ללימודי חוץ, המציעה לימודים במגוון תחומים.

הזמנה ליום פתוח
הזמנה ליום פתוח מסייר למחלקה ללימודי ארץ ישראל