פאנל מיוחד בפורום כנרת הרביעי לחדשנות ויזמות

בית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת מארח את: פורום כנרת הרביעי לחדשנות ויזמות שיערך ב - 17 במאי 2012 ויעסוק במגמות הפיתוח של התעשייה הירוקה בפריפריה בישראל.
במסגרת הפורום, יערך פאנל מיוחד בהנחיית פרופ' מוטי שכטר, דיקן בית הספר לקיימות במרכז הבינתחומי הרצליה.

זו השנה הרביעית בה מקיים בית הספר להנדסה, במכללה האקדמית כנרת, רב שיח במסגרת פורום כנרת לחדשנות ויזמות. בשנה שעברה עסק הפורום בנושא: "ביו מד ורפואה – מנועי הצמיחה בישראל" והשתתפו בו יזמים, ממציאים ואנשי רפואה מובילים בתחומם בארץ ובעולם.
השנה, במסגרת פורום כנרת הרביעי לחדשנות ויזמות, יערך פאנל מיוחד תחת הכותרת: מגמות הפיתוח של התעשייה הירוקה בפריפריה בישראל.

משתתפי הפאנל:
מר גיורא שחם
, יועץ בכיר בתחום המים.
מר מוטי דותן, ראש המועצה האזורית גליל תחתון.
מר דרור שרון, מנכ"ל חברת "אופגל".
גב' אילת בן עמי, מנהלת תחום טיפול משולב בתעשיות, המשרד להגנת הסביבה.
את הפאנל המתוכנן להתקיים במכללה האקדמית כנרת (בניין הספרייה), ביום חמישי, 17 במאי, בשעה 14:00, ינחה פרופ' מוטי שכטר, דיקן בית הספר לקיימות במרכז הבינתחומי הרצליה, מחלוצי המחקר הסביבתי בישראל ומחוקריו המובילים. במהלך העשורים האחרונים הכשיר שכטר מדענים רבים, ומחקריו תרמו לקידום היבטים כלכליים וחברתיים של איכות הסביבה.

בוועידה הלאומית הראשונה לצמיחה ירוקה, שנערכה בפברואר 2012, אמר השר גלעד ארדן: "התעשייה הישראלית היא המפתח להצלחת התהליך של צמיחה ירוקה. התעשייה היא הקטר של הצמיחה הכלכלית במשק. בהיבט הסביבתי – התעשייה היא אחד הגורמים בעלי ההשפעה הגדולה ביותר על הסביבה, ומכאן כוחה ויכולתה לחולל שינוי. צמיחה ירוקה צפויה להפוך למנוף מרכזי לצמיחה בישראל וליצירת עשרות אלפי מקומות עבודה חדשים במשק הישראלי בכלל ובפריפריה בפרט".

ההזמנה לאירוע