סטודנטים ועובדים מהמכללה ביום מעשים טובים הארצי 2012

סטודנטים ועובדים מהמכללה האקדמית כנרת, התנדבו להחליף את צוות המורים בבית הספר "שחף" למספר שעות של פעילות מיוחדת עם הילדים, וחזרו עם תחושת סיפוק והתרגשות...

עשרות עובדים וסטודנטים מהמכללה האקדמית כנרת התנדבו היום (שלישי, 20 במרץ) ותרמו שעות למען הקהילה ביום מעשים טובים הארצי, המתקיים, מדי שנה, ביוזמת הגב' שרי אריסון, באמצעות עמותת "רוח טובה" מקבוצת אריסון.

סטודנטים ועובדים מהמכללה האקדמית כנרת המשיכו את המסורת והתנדבו, גם השנה, בבית הספר "שחף" לחינוך מיוחד, בדגניה א', בעמק הירדן. כל צוות מורי בית הספר לקחו אתנחתא של מספר שעות, בהן שמעו הרצאה, בהתנדבות, ע"י חברת "גבים", המלמדת ביחידה ללימודי תעודה במכללה, בנושא גישור. עובדי המכללה והסטודנטים התחלקו לצוותים, שחלקם עסקו בעבודות לשיפור חזות בית הספר, כמו, צביעה, תיקונים ושתילה, וחלקם הפעילו את הילדים בפעילויות שונות של יצירה, ספורט, ריקוד ועוד.

חנן הורוביץ, מנהל הדיקנט במכללה האקדמית כנרת והיוזם של "יום מעשים טובים" במכללה, ציין כי: "ישנה חשיבות רבה ביום המיוחד הזה, לרוח ההתנדבות וההתגייסות של הסטודנטים ועובדי המכללה, כמוסד אקדמי בו התרומה לקהילה הינה חלק מחזון המכללה. עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון, דאגה לתרום את הציוד הרב, הכולל כלי עבודה וצביעה, שתילים ותרומה מכובדת לרכישת משחקים וציוד ספורט עבור ילדי בית הספר. המשביר לחקלאי בעמק הירדן תרמו צבעים וציוד צביעה לשיפוץ חזות חדר האומנות בבית הספר".

תמונות מהפעילות.  צילם: אורן בוטבול