הנוף המרהיב של אגם הכנרת ופסגות הרי החרמון המושלגות ביום הפתוח שיתקיים ב- 15 במרץ במכללה האקדמית כנרת

מתעניינים רבים צפויים להגיע ביום חמישי, 15 במרץ, למכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן, במסגרת היום הפתוח הראשון לקראת שנת הלימודים הבאה. המתעניינים אשר יגיעו למכללה, השוכנת על שפת הכנרת, יזכו ליהנות מאחד המראות היפים של חורף 2012 ולנוף עוצר נשימה של פסגות הרי החרמון המושלגות.

המצאות המכללה באחד האזורים התיירותיים המובילים במדינת ישראל, מחזקת את הצלחתה והצדקתה של תוכנית הלימודים בתיירות ומלונאות לתואר ראשון, אשר קיבלה, זה עתה, אישור מהמועצה להשכלה גבוהה להעניק תואר ב"ניהול תיירות ומלונאות", תוכנית שתאפשר לבוגריה להשתלב בתפקידים ניהוליים שונים בתעשיית התיירות והמלונאות.

למתעניינים שיפקדו את המכללה האקדמית כנרת ביום הפתוח הקרוב, ב – 15 במרץ, יוצעו מגוון תוכניות לימוד לתואר ראשון.
בבית הספר למדעי החברה והרוח מתקיימות תוכניות לתואר ראשון במדעי ההתנהגות, בלימודי ארץ ישראל, בתקשורת ובניהול תיירות ומלונאות.
תוכנית הלימודים בלימודי תיירות ומלונאות, תוכנית לימודים עם אוריינטציה ניהולית, קיבלה, זה עתה, אישור מהמועצה להשכלה גבוהה להעניק תואר ב"ניהול תיירות ומלונאות".
התוכנית שמה לה למטרה להכשיר את דור העתיד של מקבלי ההחלטות בתעשיית התיירות בישראל בתחומי ניהול, תכנון, ייזום ושיווק.

בבית הספר להנדסה
מתקיימות תוכניות לתואר ראשון במדעים: B.Sc. בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, B.Sc. בהנדסת מערכות מידע, B.Sc. בהנדסת איכות ואמינות בתעשיות האלקטרוניקה, B.Sc. בהנדסת תוכנה ו – B.Sc. בהנדסת תעשיות מים.
באחריות אקדמית של אוניברסיטת בר אילן, מתקיימים לימודים בתחומים: פסיכולוגיה, קרימינולוגיה, סוציולוגיה, מדעי המדינה, משאבי אנוש, כלכלה ומינהל עסקים, חינוך, ניהול וארגון.
המכללה מציעה מכינות קדם אקדמיות ומכינות לבגרות וחטיבה ללימודי חוץ, המציעה לימודים במגוון תחומים.

פרופ' אריה רטנר, נשיא המכללה, מציין: "כי המכללה מעניקה ללומדים בה תוכניות אקדמיות ברמה גבוהה באווירה נינוחה ובסביבה המקסימה על חוף הכנרת בעמק הירדן. המכללה מטפחת את היחס האישי לסטודנטים ומקפידה על רמה גבוהה של המרצים המלמדים בה".