שיתוף פעולה בריא בין ביה"ס להנדסה וביה"ח פדה-פוריה

שיתוף פעולה בין סטודנטים מהמחלקה להנדסת מערכות מידע בבית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת, לאגף מערכות מידע בבית החולים פוריה, נולד מתוך חזון המכללה לתרום ולהיות חלק ממנוף לפיתוח האזור ומתוך ההבנה והחשיבות של השתלבות בוגרי בית הספר להנדסה במכללה האקדמית כנרת במקומות עבודה באזור.

בשבוע שעבר הגיעו אנשי אגף מערכות מידע בבית החולים פוריה, בראשותו של דני זוהר, לביקור במכללה האקדמית כנרת. פרופ' אריה רטנר, נשיא המכללה, פרופ' יעקב בר, דיקן בית הספר להנדסה, ד"ר אירית בולדו, ראש המחלקה להנדסת מערכות מידע ואנשי סגל נוספים, הציגו בפניהם את בית הספר להנדסה ואת המחלקה להנדסת מערכות מידע והעלו מספר דרכים אפשריות לשיתופי פעולה. בין היתר דובר על שילוב סטודנטים בפרויקטים בתחום מערכות מידע בבית החולים, ביקורים של סטודנטים בבית החולים, אימוץ סטודנטים במסגרת פרויקט "עתידים לתעשייה", מחקרים משותפים עם אנשי סגל מהמחלקה להנדסת מערכות מידע ועוד.

ד"ר יעקב פרבשטיין, מנהל המרכז הרפואי ע"ש ברוך פדה, פוריה, ציין : "כבית חולים אזורי אנו רואים חשיבות גדולה בשיתוף פעולה בין שני המוסדות האקדמיים באזורנו. אין ספק ששיתוף פעולה זה יצמיח אנשים מוכשרים וטובים שיתרמו בעתיד לבית החולים, למכללה ולאזור".