אפשרות לשיתוף פעולה בין ביה"ס להנדסה וחברת החשמל

23 בינואר 2012

המכללה האקדמית כנרת בוחנת שיתוף פעולה עם חברת החשמל

יו"ר דירקטוריון חברת חשמל, יפתח רון טל, ביקר בשבוע שעבר במכללה האקדמית כנרת, בכדי לבחון מקרוב אפשרויות לשיתוף פעולה עם סטודנטים מבית הספר להנדסה.

יפתח רון טל, יו"ר דירקטוריון חברת חשמל, ביקר בשבוע שעבר במכללה, על מנת לבחון מקרוב אפשרויות לשיתוף פעולה אקדמי עם המכללה, בו ישולבו סטודנטים בשנת הלימודים האחרונה שלהם בפרויקטים מיוחדים ובקורסים משותפים. כמו כן תישקל האפשרות לפתוח מסלול מיוחד, "מהנדסאים למהנדסים" של חברת חשמל.

ד"ר זאביק דרורי, מנכ"ל המכללה ואנשי סגל מבית הספר להנדסה, אירחו את רון טל. לאחר הכרות והצגת המכללה, הכללה את בית הספר להנדסה ומחלקותיו השונות, עלו מספר דרכים אפשריות לשיתוף פעולה ובין היתר ביקור של סטודנטים מבית הספר במרכז המבקרים "אורות רבין" בחדרה.

יפתח רון טל, יו"ר חברת החשמל ציין כי: "חברת החשמל מעסיקה מעל 1,600 מהנדסים וכ – 1500 הנדסאים וטכנאים בחברה, בכל מגוון העיסוקים והמקצועות. לחברה פרויקטים מורכבים בתחום התכנון והחשמל והיא יכולה לשמש כר נרחב ללימוד עבור סטודנטים המסיימים את מסלול לימודיהם. "שיתוף פעולה בין סטודנטים מהמכללה לחח"י, ייבחן במגמה חיובית באמצעות עבודות סמינריוניות ואחרות בנושאי פעילותה של החברה".