טקס הנחת אבן פינה לבניין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל

הודעה לעיתונות
אוקטובר 2011

כחלק מהתפתחותה המואצת של המכללה האקדמית כנרת : טקס הנחת אבן פינה לבניין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל נערך במכללה האקדמית כנרת

על מנת לענות על אתגרי הפיתוח האקדמי של המכללה האקדמית כנרת וכחלק מתוכנית האב לחמש השנים הקרובות, לפיתוח התשתית הפיזית של קמפוס המכללה, החלה הקמתו של בניין לבית הספר להנדסה, הצפוי להיחנך בשנת הלימודים תשע"ג.

טקס מרשים להנחת אבן הפינה לבניין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל, נערך ב – 27 באוקטובר במכללה האקדמית כנרת, במעמד גב' יעל רכוב, יו"ר קרן אחי עזר, מר אלי אלאלוף, מנכ"ל קרן רש"י, אלוף במיל' אילן בירן, יו"ר ועד מנהל המכללה האקדמית כנרת, מר יוסי ורדי, ראש המועצה האזורית עמק הירדן, פרופ' אריה רטנר, נשיא המכללה האקדמית כנרת, פרופ זאב דרורי, מנכ"ל המכללה האקדמית כנרת.

נשיא המכללה, פרופ' אריה רטנר, מודה לפרופ' מנואל טרכטנברג, יו"ר ות"ת, על תמיכתה וסיועה של ות"ת, בהקמת הבניין בהמשך לפיתוח המכללה.

קרן אחי עזר הוקמה ע"י חבריו ומשפחתו של אחי. הנהלת הקרן מצאה את בניין בית הספר להנדסה, ראוי להנצחתו. גב' יעל רכוב, יו"ר הקרן, ציינה כי: "האווירה השוררת בקמפוס, רמת הלימודים הגבוהה, מחויבות סגל המכללה וקשריה עם התעשייה, היו חלק מהסיבות העיקריות לכך". רכוב הוסיפה עוד כי: " נדמה שאחי היה מעריך מאוד את הדרך הארוכה שעושה הנהלת המכללה האקדמית כנרת לטובת סטודנטים מעוטי יכולת והזדמנויות ומכשירה אותם לתואר מהנדס. מלבד זאת, היכן עוד יש נוף קסום כל כך ?".

בניין בית הספר להנדסה ע"ש אחי רכוב ז"ל, ממוקם ממזרח לספרייה האקדמית החדשה, תוכנן ע"י האדריכל גבי שוורץ, בשטח של 3,580 מ"ר, הכולל אולמות אודיטוריום, כיתות לימוד ומעבדות מחשבים.

לצפייה בגלריית תמונות מהטקס לחץ כאן