חדשות ועדכונים

חדשות ועדכונים

לרגל פתיחת שנת הלימודים נערך סקר שבו השתתפו כ-8,000 סטודנטים ובו נמצא כי שביעות הרצון הגבוהה ביותר מאיכות ההוראה היא במכללות הפרטיות, במכללות המתוקצבות ורק לאחר מכן באוניברסיטאות. רם שפע, יו"ר התאחדות הסטודנטים: "המערכת שרויה בקיפאון וחייבת לעבור בדק בית מקיף"
המכללה האקדמית כנרת ומכללת כישורי חיים לבוגרי החינוך המיוחד, משלבות ידיים בפרויקט ייחודי
קורס מיקרוביולוגיה של מים ושפכים, הינו אחד הקורסים המרכזיים בתוכנית הלימודים של המחלקה להנדסת תעשיות מים במכללה האקדמית כנרת
30/5/18 מתחם מול כנרת - עומר אדם, מוש בן ארי, פול טרנק מארחים את עלמה זוהר
ביום א' האחרון התקיים בפעם הראשונה במכללה האקדמית כנרת, כנס חקר מדעי משותף לתלמידי כיתות ח' בעמק הירדן. הכנס סיכם השתלמות מורים שנערכה במכללה האקדמית כנרת, במרכז האקדמי לנוער, בשיתוף משרד החינוך ובהדרכת ד"ר ליאורה גלס אלון.
אנחנו גאים לאחל ולברך חג שמח לכלל האוכלוסיות במכללה
מנכ"ל החברה והנשיאה ביקרו במרכז על מנת לבחון קידום שיתוף פעולה בתחום האגרו-טק
המחלקה לתקשורת מזמינה אתכם למפגש מרתק עם העיתונאית שרון רופא אופיר ואילנה ראדה
אנחנו גאים לאחל ולברך חג שמח לכלל האוכלוסיות במכללה
"מרחב בריחה משפחתי" – על הכנרת במתחם תחנת הרכבת ההיסטורית של צמח.
מרכז כנרת לחדשנות ויזמות בשיתוף פעולה עם חברת FLEX( ענקית ההייטק של ישראל ) והמרכז האקדמי כנרת לנוער חברו יחד להפיק שבוע האקתון - אירוע טכנולוגי חברתי לבני נוער בצפון (סובב כנרת, גולן גליל והעמקים).
סרטי הווידאו של שני הטקסי הענקת תארים
ברכת נשיא המכללה פרופ' שמעון גפשטיין
אנו מתכבדים להזמינך לכנס כנרת הרביעי לחינוך אקדמיה ופריפריה בשיתוף התאחדות התעשיינים שיתקיים ביום ד' 16.5.18 בבית גבריאל במכללה האקדמית כנרת בנושא Industry Nation – הקטר השקט של המשק הישראלי