חברי הועד המנהל

יו"ר הוועד המנהל - אלוף במיל' בירן אילן

מכהן בעמותה משנת 2008. יו"ר דירקטוריון רפא"ל מערכות לחימה בע"מ, דירקטור בבנק דיסקונט. בין תפקידיו הציבוריים משמש כחבר בוועד הפעולה המלווה את ביה"ס רוגוזין בת"א וחבר בצוות ההנהלה של כנס הרצלייה במרכז הבין תחומי.

חברי הועד המנהל:

ד"ר אחמד טאפש

משמש חבר בעמותה משנת 2014. ד"ר טאפש הינו כימאי בהכשרתו שרכש השכלתו בארה"ב ומשמש סמנכ"ל שיווק ופיתוח עיסקי בחברת "טרנסביודיזל". ממלא מספר תפקידי ניהול ושיווק בתחום האנרגיה החלופית, מנחה פרויקטי גמר ועבודות סטאז'. לד"ר טאפש יש מעל לשלושים פטנטים הרשומים על שמו ופרסומים אקדמיים בתחום הכימיה.

ד"ר ארז און

משמש חבר בעמותה משנת 2014. מנהל המרכז הרפואי ע"ש פדה-פוריה, רופא מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה במנהל רפואי. בוגר תואר שני במנהל מערכות בריאות באוניברסיטת בן גוריון, ותואר שני במדעי המדינה באוניברסיטת חיפה. ד"ר און שימש במגוון תפקידים בכירים בחיל הרפואה של צה"ל, ותפקידי ניהול בכירים במערכת הבריאות בישראל. שימש כמרצה באוניברסיטת אריאל שבשומרון. חבר באיגוד מנהלי בתי חולים בישראל ובאיגוד הישראלי לאורתופדיה.

פרופ' דרור יובל

מכהן בעמותה משנת 2011. פרופסור מן המניין בחוג למדיניות ומינהל החינוך באוניברסיטת תל אביב. משמש ראש התמחות לתואר שני בחינוך דמוקרטי, מופקד הקתדרה לחינוך יהודי, ועורך כתב העת הבין-אוניברסיטאי לתולדות החינוך "דור לדור". שימש ועודנו משמש חבר ויו"ר בוועדות שונות מטעם המועצה להשכלה גבוהה. חבר בהרחבה הקהילתית בקיבוץ כפר רופין שבעמק בית שאן.

ד"ר וינקלר רוני

מכהן בעמותה משנת 2008. יועץ פיתוח עסקי וליווי ניהולי. דוקטור בהנדסה אווירונאוטית מהמכון הטכנולוגי של קליפורניה. חבר בהנהלת קרן אחיעזר.

ד"ר לוטן תמר

מכהנת בעמותה משנת 2008. דוקטור לביולוגיה מולקולרית במחלקה לביולוגיה ימית, ביה"ס למדעי הים ע"ש צ'רני, אוניברסיטת חיפה. לפני כן הקימה ונהלה חברות הזנק בתחום הביו-טכנולוגיה.

מר סדן יפתח

חבר בעמותה משנת 2013. חבר קיבוץ בית זרע בוגר הטכניון וחיל האוויר, בין יתר תפקידיו שימש מנכ"ל חברת ארקל מערכות סינון.

מר פורטל איציק

מכהן בעמותה משנת 2010. משמש כמנהל מחלקת צעירים ופיתוח הון אנושי בעיריית טבריה תחומי הליבה של התוכנית : השכלה גבוהה, תעסוקה, מעורבות חברתית, תרבות ופנאי. כמו- כן מנהל את תוכנית עיר ללא אלימות בעיר ב- 5 שנים האחרונות, תוכנית ממלכתית הקיימת ב-100 ערים נוספות בישראל. בעבר ניהל מחלקות נוער ושיקום שכונות חברתי בעיריית טבריה, מכהן במספר תפקידים וולונטריים באזור הצפון, מתגורר בטבריה.

פרופ' קדיש אלון

מכהן בעמותה משנת 2008. פרופסור להיסטוריה מאוניברסיטת העברית עם דוקטורט מאוניברסיטת אוקספורד, כיום עומד גם בראש מחלקת היסטוריה של צה"ל. הקים וניהל תוכניות אקדמיות בצה"ל.

מר קרן עוזי

מכהן בעמותה משנת 2010. חבר קיבוץ עין גב. שרות צבאי מגוון וענף (שחרור בדרגת תא"ל), בוגר המכללה לביטחון לאומי. תפקידי ניהול כלכלי בהתיישבות (מזכיר קיבוץ, מרכז המשק, יו"ר כלכלי בקיבוצים, מנכ"ל הדקלאים), בעבר כיהן כראש מספר פרויקטים של עשייה בהתיישבותית, ושימש בתפקיד של עוזר ראש הממשלה להתיישבות. כיום מנכ"ל תיירות עין גב .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

מר קאופמן קלמן

יו"ר פרוייקט מרכז חדשנות ויזמות

כיהן בעמותה משנת 2007.  יו"ר חברת "ינוויסיה" ו "מדסנס ביומטריקס", במקביל משמש דירקטור בטאואר סמיקונדקטורד, ג'ורדן וואלי סמוקונדוקטורדס ומייסד חברות הזנק רבות בתחום האלקטרוניקה. בעבר שמיש סגן נשיא עולמי של חברת "אפלייד מטיריאלס". מכהן כיושב ראש "המכון הישראלי למדיניות מדע טכנולוגיה בחדשנות" ובעמותות אחרות שמטרתן קידום החינוך בישראל.